Homepage syndesk.png

Beheer meer gebouwen in minder tijd

Geniet van efficiënter beheer door een sterke inzet op digitalisering

in alle aspecten waar u tijd kan besparen.

Beheer meer gebouwen in minder tijd

Hoe wij u efficiënter laten werken

Syndesk is een softwarepakket dat met advies van erkende syndici ontwikkeld werd om alle dagelijkse taken van een syndicuskantoor maximaal te ondersteunen. Op maat van de veeleisende job en het multitasken van elke beheerder. Evenals voor de toenemende behoeften van een VME, een veranderde wetgeving en de continue digitalisering.

 

Onze focus ligt op tijdswinst en rendementsverhoging in uw takenpakket. Met Syndesk heeft u een krachtig programma waarmee VME’s eenvoudig en efficiënt beheerd worden dankzij een sterke automatisatie.

 

Syndesk maakt gebruik van moderne technologie en zet in op nieuwe functies om uw tijd te optimaliseren. U beheert meer gebouwen in minder tijd. Dat maakt ons de softwarereferentie voor het beheer van mede-eigendom. Als Netropolix-groep zetten wij meer dan 20 jaar ervaring in voor de ontwikkeling van software voor de zakelijke markt. Dit voor dagelijks meer dan 800 KMO-klanten in Vlaanderen.

Bewezen technologie voor optimale automatisatie

codaboxcrop.jpg
isabel.png
bpostcrop.jpg
keypcon.jpg
ocrcrop.png
peppol crop.jpg
rsz crop.jpg
xml crop.jpg
netcrop.png

Volg onze vernieuwingen op de voet

content-view-module.png

Case

29/04/2021

Online vergaderen: het nieuwe normaal?

Lees de klantervaring van Jürgen over het online vergaderen van Syndesk.

Blog

19/03/2021

Weg met tijdverlies dankzij digitale verwerking

Verwerk uw facturen eenvoudig via OCR en PEPPOL

Blog

27/01/2021

Boekhouden ook van belang voor de syndicus?

Het beheer van mede-eigendom is geen boekhouding, dat klopt. Maar vandaag de dag kan u eigenlijk niet zonder een basis in boekhouding wanneer u actief bent in de syndicusniche.

Nieuw!

21/12/2020

Hybride vergaderen: fysiek en online

Hybride vergaderen, een combinatie van fysiek en online. Nu beschikbaar in Syndesk.

Nieuw!

12/10/2020

Online post: verstuur zending met één muisklik

Niets meer afdrukken, plooien, in omslagen steken en naar een postkantoor wandelen. Met 1 muisklik gaat elke zending automatisch buiten.

Pers

08/10/2020

Syndesk gespot in vastgoedspecial Kanaal Z

Zag u het fragment al? 2 van de grootste syndicuskantoren in het Antwerpse vertellen hoe zij efficiënter werken.

Dit vinden onze klanten van Syndesk

content-view-module.png

Al enkele jaren waren we op zoek naar een allesomvattend programma om én ons rendement én onze klantentevredenheid te verhogen. Syndesk komt tegemoet aan beide vereisten! Onze medewerkers zijn in de wolken omwille van het gebruiksgemak en de snelle en accurate opvolging van de helpdesk.

- Jalo vastgoedbeheer (Oevel-Antwerpen)

Syndesk heeft ons administratief beheer veel eenvoudiger gemaakt: diverse gegevens, boekhouding, agendabeheer en taakverdeling zijn gecombineerd in één pakket en zijn automatisch aan elkaar gelinkt. De software wordt regelmatig bijgewerkt en de samenwerking met hun team is aangenaam dankzij het persoonlijke contact.

- Zakenkantoor De Smet (Eekloo)

Als syndicus waren wij reeds lang op zoek naar een praktisch softwarepakket voor ons boekhoudkundig beheer. Na enkele "miskopen" hebben we eindelijk met Syndesk een optimale oplossing in huis. Het biedt ons een sterk boekhoudkundig pakket plus maximale administratieve ondersteuning.

- Pro-Plan bvba (Vilvoorde)

Syndesk zorgt ervoor dat ik een duidelijk en uniform overzicht heb van alle gebouwen. De implementatie van alle gegevens kost tijd maar de tijdsbesparing naderhand is een pak groter. Daarnaast staat de online-bijstand steeds ter beschikking en klaar met een oplossing.

- ACE Vastgoed (Zelzate)

Sinds wij gebruikmaken van Syndesk gaat het beheer van de gebouwen een stuk vlotter ondanks de bijkomende verplichtingen sinds 01/09/2010, die perfect geïntegreerd zijn in het pakket. Bij het ontwikkelen van de software werd uitvoerig geluisterd naar de noden van syndici. Netropolix biedt ook een uitstekende service.

- Syndicus Labyt (Oostende)

De communicatie met de helpdesk verloopt echt wel heel vlot. Syndesk is een erg gebruiksvriendelijk programma, voor mij als niet-computervriendelijk persoon. Eerlijk gezegd was ik in het begin moeilijk te overtuigen omdat ik dacht aan de uren die ik zou moeten besteden aan het leren werken met een programma, maar dit was een onterechte vrees.

- I2P bvba (Antwerpen)

Onze zoektocht naar een dynamische, correcte en overzichtelijke software bracht ons bij Syndesk. De professionele aanpak, pre- en after sales zijn voor ons even belangrijke aspecten als de gebruiksvriendelijkheid en de look van het pakket. Wij zijn dan ook tevreden over onze beslissing.

- Pierco Consulting (Landen/Hasselt)

Tevreden klanten

123beheer.png
annenco.png
beheer.png
beta.png
buro m.png
confideo.png
desyndicus.png
escalona.png
fidimco.png
geelblauw.png
hevo.png
hugo ceusters.png
i2p.png
imanex.png
immo verbeeck.png
jalo beheer.png
krian area.png
labyt.png
leondite.png
logis gest.png
maxbeheer.png
multisyn.png
Muyle.png
nobels.png
Original immo.png
pro-plan.png
sindico.png
stonetales.png
telesto.png
think.png
upgrade estate.png
uwbeheer.png
vandewoestijne.png
vdg vastgoed.png
verhesen.png
wijns.png

U verhuurt vastgoed en wil ook daarin alles onder controle?

Onze Rentdesk software dient voor het professioneel beheer van uw eigen vastgoed of dat van anderen. Het belangrijkste is dat alle aspecten van uw verhuringen onder controle zijn. Dat geeft gemoedsrust.

Rentdesk logo-blauw.png