Homepage syndesk.png

Digitaliseer al uw aankoopfacturen met PEPPOL

Linkedinblog.png
Mail-01.png
Peppol690350.gif

Netropolix is trots één van de eerste bedrijven in België te zijn met een erkend Peppol Acces Point. Dit wil zeggen dat wij als software leverancier nauw samenwerken met diverse leveranciers/providers om een directe uitwisseling van digitale facturen te realiseren.

Uniforme manier van e-facturatie

Europese overheden en leveranciers streven naar een uniforme manier van communiceren voor hun e-facturatie. In meer en meer Europese landen kan u hier als leverancier van de overheid niet meer omheen. Daarom is Netropolix een toegangspoort tot dit PEPPOL netwerk. Zo streven wij naar een optimale facturatie flow die iedereen begrijpt.

Waarom PEPPOL voor facturatie

PEPPOL (Pan-Europe Public Procurement On-Line) zorgt voor een automatisering in het uitwisselen van facturen tussen verschillende boekhoudsystemen.

 

De kracht van dit netwerk zit in een uniform document dat realtime en in hoge kwaliteit kan uitgewisseld worden tussen bedrijven en overheden.

 

Doordat deze documenten steeds over een beveiligd netwerk worden verzonden, is de kans op fraude miniem en is dit ondertussen dé veiligste manier om te factureren binnen Europa.

Ook interessant

content-view-module.png

Blog

Boekhouden ook van belang voor de syndicus?

Het beheer van mede-eigendom is geen boekhouding, dat klopt. Maar vandaag de dag kan u eigenlijk niet zonder een basis in boekhouding wanneer u actief bent in de syndicusniche.

Nieuw!

Hybride vergaderen: fysiek en online

Hybride vergaderen, een combinatie van fysiek en online. Nu beschikbaar in Syndesk.

Nieuw!

Zorgeloos telewerken met Syndesk in de cloud

Een volledige remote werking garandeert dat elk teamlid van eender waar veilig en snel kan doorwerken. De cloud is krachtig, stabiel, zorgt voor back-up en is sterk beveiligd.

Nieuw!

Online post: verstuur zending met één muisklik

Niets meer afdrukken, plooien, in omslagen steken en naar een postkantoor wandelen. Met 1 muisklik gaat elke zending automatisch buiten.

Pers

Syndesk gespot in vastgoedspecial Kanaal Z

Zag u het fragment al? 2 van de grootste syndicuskantoren in het Antwerpse vertellen hoe zij efficiënter werken.

Pers

Syndesk en Keypoint slaan de handen in elkaar

Handel eenvoudig schadedossiers af dankzij de koppeling tussen beide platformen