Functies waar u iets aan heeft

Met het oog op tijd besparen en efficiënter werken.

Taken en onderhoud opgevolgd

Wie is waar mee bezig? Op welke leverancier wachten we? Welk gebouw heeft interventie of keuring nodig? Dergelijke vragen worden in het taakbeheer en met de technische fiche in kaart gebracht om van daaruit gestructureerd te werk te gaan. Zie in één oogopslag welke taken of actiepunten openstaan. Communiceer helder naar eigenaars en leveranciers. Maak bestelbonnen op, voeg documenten toe, beheer watertellers en meer. Met Syndesk verliest u geen enkele melding uit het oog.

Uw cijferwerk tot 100% achter de komma

Alles onder controle in de volledige boekhouding van elke VME. Vertrekkend van de digitale verwerking van aankoopfacturen, de automatische opmaak van opvragingen, uitgebreid kapitaalbeheer, een optimale flow voor verkoop en notarisbrief, automatische boeking van erelonen en rappelopbrengsten tot de opmaak van uw eigen prestatiefacturen. Geniet van ruime en heldere rapporten van alle boekhoudkundige handelingen. Ken uw dossier en uw cijferwerk.

U bent continu mee met vernieuwingen

 • Budgetbeheer: eenvoudig opmaken en aftoetsen
 • Draadloos stemmen in vergaderingen (stemkastjes)
 • Transparant beheer van nieuwbouw en verkopen
 • Gedetailleerde huurdersverdeling + afrekening
 • SMS-communicatie in algemene communicatie en rappels
 • Sleutelbeheer met barcode
 • Uitgebreid rappelbeheer met verwijlintrest/schadebeding

Online rules: web en app

Creëer een beveiligde online front office voor de mede-eigenaars. Door gebruik van de automatische synchronisatie vanuit Syndesk naar dit webplatform. Met één muisklik publiceert u documenten, nieuwsberichten of status-updates van lopende taken.

Verhoog de participatie van eigenaars door online peilingen te organiseren. Laat ze hun eigen financiële overzicht opvolgen en hun profielgegevens (met huurder-info) beheren. Onze mobiele app zorgt ervoor dat uzelf alle VME-gegevens bij de hand hebt, waar u ook bent.

Communiceer snel via diverse media

Beheer uw communicatie met behulp van verschillende kanalen: van klassieke post en aangetekende brieven tot e-mailssms en web. Breng snel boodschappen naar eigenaars, huurders, teamleden of leveranciers.

Maak gebruik van semi-automatische flows voor communicatie in verband met afrekeningen, AV-planning, rappels of meldingen. Met 1-muisklik-acties verzendt u documenten en houdt u mensen op de hoogte, dit aangepast aan uw voorkeur.

Weet waar uw geld heen gaat

Wij geloven in digitaal als het nieuwe normaal. Optimaliseer uw financieel beheer voor zowel alle inkomende als uitgaande betalingen. Door gebruik van semi-automatische verwerking van uw digitale bankverrichtingen.

Realiseer eenvoudig uitgaande betalingen voor elke leverancier of eigenaar. Dit met een vlotte koppeling aan Isabel, Codabox of uw online banking.

Dagelijks beheer zonder zorgen

Beheer al uw gebouwen in Syndesk en werk sneller door efficiënter met uw werktijd om te gaan. De juiste informatie op de voorgrond en details op de achtergrond. Met alle gegevens op één plaats waardoor verschillende gebruikers samenwerken. Met als resultaat een sterk geautomatiseerd beheer.

Syndesk denkt vooruit met het gebruik van nieuwe technologische toepassingen. Hierdoor streven we naar een zo groot mogelijke automatisering van dagelijkse handelingen. Enkele voordelen hiervan zijn: semi-automatische factuurverwerking, volledig AV-beheer met draadloze stemtechnologie, hybride vergadervorm en een  webplatform voor mede-eigenaars.

Hoe zit Syndesk technisch in elkaar?

Als Microsoft-gebaseerde software profiteert u van een duurzaam platform en dito technische omgeving. Dit betekent dat courante business-standaarden en recente Microsoft-toepassingen geïntegreerd zijn waar nuttig.

Syndesk kan op verschillende manieren geïnstalleerd worden in diverse kantooromgevingen. Dit varieert van een puur lokale installatie op een werkstation of laptop tot een volwaardige serveromgeving of volledig in de Cloud.

Een Office365-koppeling geeft maximaal comfort voor uw e-mailcommunicatie. Met een Windows 10 Pro-omgeving bent u meteen van start. Ook als Apple-gebruiker.

De webomgeving voor mede-eigenaars is gebouwd volgens de meest recente developmentstandaarden en beveiliging. Https-certificatie en 2-staps authenticatie verhogen de dagelijkse gebruiksveiligheid.

Technische info

 • Productieversie: 3.2
 • Programmatietaal: C#.NET
 • Database: SQL 2016/2017
 • Schijfruimte: 3GB
 • CPU: intel I5 of I7
 • RAM-geheugen: 16GB
 • Schermresolutie: minimum 1280×1024
 • Besturingssysteem PC:
  • Windows Server 2019 Datacenter of Standard (64 bit)
  • Windows Server 2016 Datacenter of Standard (64 bit)
  • Windows Server 2012 R2 Datacenter of Standard (64 bit)
  • Windows 10 Professional (32 bit en 64 bit) v 1803
FAQ

Veelgestelde vragen

 • Syndesk is gebruiksvriendelijk en geeft daardoor een uitstekend werkcomfort. Met de opleiding en onze ruime handleiding beschikt u over alle nodige kennis.

  Heeft u toch nog een vraag dan is onze helpdesk alle werkdagen bereikbaar van 8u30 t.e.m. 17u30. Dit via e-mail op [email protected] of op het nummer 014 28 54 93.

 • Met Excel-bestanden importeren wij al uw basisgegevens. Dit betreft alle informatie van gebouw, kavels, eigenaarshuurders en leveranciers. Wij importeren historische overzichten, geen financiële of boekhoudkundige gegevens. Een openingsbalans voor elk gebouw zet u eenvoudigweg zelf op.

 • Wij houden het graag simpel. En dat merkt u in onze prijszetting ook. U gebruikt alle functies in Syndesk met een all-in prijs/VME/maand.
  Dit tarief per VME is gebaseerd op het aantal kavels in de VME. Dit begint reeds vanaf € 11,00/VME/maand.

  Er worden enkel nog apart verbruik op maandbasis aangerekend voor eventuele extra diensten zoals online post, OCR/Peppol, cloud, SMS of Keypoint.

  Syndesk groeit flexibel mee met uw beheerportefeuille. Enkel verbruikt wat u beheert.

  Handig is dat wij u een jaarfactuur op naam van de VME kunnen bezorgen. Dit betreft de Dobby-service waarmee elke eigenaar via het web of diens smartphone heel wat handige dingen kan doen (informatie opvragen, communicatie voeren, meldingenbeheer, vergaderen, …).

 • Flexibiliteit op zijn hoogst. Met een minimum instap van 3 VME’s bent u vertrokken met Syndesk. Vanaf dan groeit uw maandelijkse verbruik mee met de dynamiek van uw beheerportefeuille.

  Dezelfde flexibiliteit vindt u terug in het eventuele aparte maandverbruik van de extra diensten zoals online post, OCR/Peppol, cloud, SMS of Keypoint.

  U verbruikt enkel wat u actief beheert en u betaalt dus nooit teveel.

“Syndesk zorgt ervoor dat ik een duidelijk en uniform overzicht heb van alle gebouwen. De implementatie van alle gegevens kost tijd maar de tijdsbesparing naderhand is een pak groter. Daarnaast staat de online-bijstand steeds ter beschikking en klaar met een oplossing.”

Ace Vastgoed
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de syndicuswereld, lees de meest actuele persberichten én ontdek de nieuwe functies van Syndesk!