Functies waar u iets aan heeft

Met het oog op tijd besparen en efficiënter werken.

Dagelijks beheer zonder zorgen

Beheer al uw gebouwen in Syndesk en werk sneller door efficiënter met uw werktijd om te gaan. De juiste informatie op de voorgrond en details op de achtergrond. Met alle gegevens op één plaats waardoor verschillende gebruikers samenwerken. Met als resultaat een sterk geautomatiseerd beheer.

Syndesk denkt vooruit met het gebruik van nieuwe technologische toepassingen. Hierdoor streven we naar een zo groot mogelijke automatisering van dagelijkse handelingen. Enkele voordelen hiervan zijn: semi-automatische factuurverwerking, volledig AV-beheer met draadloze stemtechnologie, hybride vergadervorm en een  webplatform voor mede-eigenaars.

Uw cijferwerk tot 100% achter de komma

Alles onder controle in dubbele boekhouding. Geniet van leesbare en heldere rapporten.

Weet hoe & waar geld beweegt

Wij geloven in digitaal als het nieuwe normaal. Optimaliseer uw financieel beheer voor zowel alle inkomende als uitgaande betalingen. Door gebruik van semi-automatische verwerking van uw digitale bankverrichtingen.

Realiseer eenvoudig uitgaande betalingen voor elke leverancier of eigenaar. Dit met een vlotte koppeling aan Isabel, Codabox of uw online banking.

Hybride of digitaal vergaderen

Mee met vergaderen van de toekomst; combineer fysieke AV’s met het web én de mobiele app.

Dobby: ieders favoriete digitale tool

Van laptop tot tablet en mobiel. De persoonlijke assistent in elke VME en voor elk type gebruiker.

Taken en onderhoud prima opgevolgd

Zie in een oogopslag welke taken openstaan en wie waar (niet) mee bezig is. Reageer snel.

Semiautomatische communicatie

Beheer uw communicatie met behulp van verschillende kanalen: van klassieke post en aangetekende brieven tot e-mailssms en web. Breng snel boodschappen naar eigenaars, huurders, teamleden of leveranciers.

Maak gebruik van semi-automatische flows voor communicatie in verband met afrekeningen, AV-planning, rappels of meldingen. Met 1-muisklik-acties verzendt u documenten en houdt u mensen op de hoogte, dit aangepast aan uw voorkeur.

Blijf volop bij met vernieuwingen

 • Budgetbeheer: eenvoudig opmaken en aftoetsen
 • Draadloos stemmen in vergaderingen (stemkastjes)
 • Transparant beheer van nieuwbouw en verkopen
 • Gedetailleerde huurdersverdeling + afrekening
 • SMS-communicatie in algemene communicatie en rappels
 • Sleutelbeheer met barcode
 • Uitgebreid rappelbeheer met verwijlintrest/schadebeding

Hoe zit Syndesk technisch in elkaar?

Als Microsoft-gebaseerde software profiteert u van een duurzaam platform en dito technische omgeving. Dit betekent dat courante business-standaarden en recente Microsoft-toepassingen geïntegreerd zijn waar nuttig.

Syndesk kan op verschillende manieren geïnstalleerd worden in diverse kantooromgevingen. Dit varieert van een puur lokale installatie op een werkstation of laptop tot een volwaardige serveromgeving of volledig in de Cloud.

Een Office365-koppeling geeft maximaal comfort voor uw e-mailcommunicatie. Met een Windows 10 Pro-omgeving bent u meteen van start. Ook als Apple-gebruiker.

De webomgeving voor mede-eigenaars is gebouwd volgens de meest recente developmentstandaarden en beveiliging. Https-certificatie en 2-staps authenticatie verhogen de dagelijkse gebruiksveiligheid.

Technische info

 • Productieversie: 3.2
 • Programmatietaal: C#.NET
 • Database: SQL 2016/2017
 • Schijfruimte: 3GB
 • CPU: intel I5 of I7
 • RAM-geheugen: 16GB
 • Schermresolutie: minimum 1280×1024
 • Besturingssysteem PC:
  • Windows Server 2019 Datacenter of Standard (64 bit)
  • Windows Server 2016 Datacenter of Standard (64 bit)
  • Windows Server 2012 R2 Datacenter of Standard (64 bit)
  • Windows 10 Professional (32 bit en 64 bit) v 1803
FAQ

Veelgestelde vragen

 • Syndesk is gebruiksvriendelijk en geeft daardoor een uitstekend werkcomfort. Met de opleiding en onze ruime handleiding beschikt u over alle nodige kennis.

  Heeft u toch nog een vraag dan is onze helpdesk alle werkdagen bereikbaar van 9u00 t.e.m. 17u00. Dit via e-mail op [email protected] of op het nummer 014 28 54 93.

 • Met Excel-bestanden importeren wij al uw basisgegevens. Dit betreft alle informatie van gebouw, kavels, eigenaarshuurders en leveranciers. Wij importeren historische overzichten, geen financiële of boekhoudkundige gegevens. Een openingsbalans voor elk gebouw zet u eenvoudigweg zelf op.

 • Er is per VME afhankelijk van het aantal kavels een jaarlijks gefactureerde gebruiksprijs. U krijgt een all-in pakket met alle functies.  Voor elk type VME is er een vaste prijs/maand.

  U kan reeds van start vanaf € 7,00/VME/maand (zonder 21% btw).

  De enige andere kosten zijn het (vrijblijvende) gebruik van extra ondersteunende services zoals online post, sterkere OCR/Peppol-verwerking (naast onze gratis basisversie) en sms-communicatie.

  Syndesk groeit flexibel mee met uw beheerportefeuille. U verbruikt enkel wat u actief in beheer heeft.

  De digitale Dobby-assistent is altijd standaard inbegrepen (web én app).

 • Flexibiliteit op zijn best. Enkel een minimum-instap van 3 VME’s (prijscategorie € 11,00/VME/maand op jaarbasis verrekend) is vereist. U bent dan meteen vertrokken met Syndesk. Vanaf dan groeit uw verbruik mee met de dynamiek van uw beheerportefeuille.

  Dezelfde flexibiliteit vindt u terug in het eventuele ondersteunende services van extra diensten zoals online post, de sterkere versie van OCR/Peppol verwerking of SMS.

  U verbruikt enkel wat u actief beheert en u betaalt dus nooit teveel.

“Syndesk zorgt ervoor dat ik een duidelijk en uniform overzicht heb van alle gebouwen. De implementatie van alle gegevens kost tijd maar de tijdsbesparing naderhand is een pak groter. Daarnaast staat de online-bijstand steeds ter beschikking en klaar met een oplossing.”

Ace Vastgoed
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Blijf op de hoogte van onze software-ontwikkelingen, lees actuele updates en ontdek welke voordelen Syndesk creëert.