Wie we zijn

Netropolix is een rasecht Kempisch IT-bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Ons toegewijd team levert persoonlijk maatwerkadvies en ondersteuning bij elk onderdeel van IT, afgestemd op jouw bedrijf. Meer weten over ons?

Ons verhaal

Netropolix

Netropolix  focust zich op drie vlakken: cloudservicesinfrastructuur en software. Bij dat laatste horen sterke softwarepakketten in de niches van het vastgoedbeheer.

 

Syndesk

Syndesk vernieuwt al meer dan 10 jaar de markt van professioneel syndicusbeheer. Een sterk pakket voor mede-eigendom met heel wat referentieklanten in heel Vlaanderen.

 

Rentdesk

Rentdesk biedt vastgoedverhuurders controle in alle aspecten van het verhuur van vastgoed. Creëer gemoedsrust in het verhuur van uw eigen vastgoed of dat van derden als rentmeester.

Meer weten?

Contacteer ons

Netropolix

IT is het kloppend hart van je onderneming. De IT-infrastructuur is de basis ervan. Netropolix wil graag die basis leveren. Om deze rol optimaal uit te voeren, levert en configureert Netropolix de meest ideale hardware of cloudomgeving, volledig aangepast aan de noden van uw onderneming. Dit gebeurt  op de veiligste manier om uw IT tot een betrouwbaar en probleemloos systeem te herleiden.

Bezoek de website van Netropolix

Waar we voor staan

Ervaren teamleden

Met een team van ervaren programmeurs, customer service engineers en projectmanagers werkt Netropolix dagelijks voor heel wat kantoren en KMO’s in heel Vlaanderen.

Dagelijkse ondersteuning

We zijn steeds bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8u00 en 17u30.

Een bereikbare helpdesk

Onze helpdesk streeft ernaar elke beller en mailer zo goed en zo snel mogelijk een oplossing aan te reiken.

Software conform de wettelijke vereisten

Dankzij de combinatie van sterke expertise in softwareontwikkeling en de kennis van wettelijke vereisten bieden we u de beste mogelijkheden.

Zin om het verschil te maken?

Werken bij Netropolix

Toe aan een nieuwe uitdaging? Dan bent u aan het juiste adres! Bij Netropolix zijn we constant op zoek naar extra handen om te helpen. En daarbij hebben we u véél kansen te bieden. Ontdek snel onze initiatieven, blogs, collega’s en vacatures!

Bekijk onze openstaande vacatures
Referenties

Ontdek waarom syndici vertrouwen op Syndesk

“We zijn ervan overtuigd dat door de overschakeling naar Syndesk er meer synergiën worden gecreëerd, waardoor wij onze klanten op een efficiëntere manier kunnen helpen en onze service erop vooruitgaat.”

“Syndesk heeft ons administratief beheer veel eenvoudiger gemaakt: diverse gegevens, boekhouding, agendabeheer en taakverdeling zijn gecombineerd in één pakket en zijn automatisch aan elkaar gelinkt. De software wordt regelmatig bijgewerkt en de samenwerking met hun team is aangenaam dankzij het persoonlijke contact.”

CEO Zakenkantoor De smet
Lees het volledige verhaal

“Syndesk zorgt ervoor dat ik een duidelijk en uniform overzicht heb van alle gebouwen. De implementatie van alle gegevens kost tijd maar de tijdsbesparing naderhand is een pak groter. Daarnaast staat de online-bijstand steeds ter beschikking en klaar met een oplossing.”

CEO Ace vastgoed
Lees het volledige verhaal

“Sinds wij gebruikmaken van Syndesk gaat het beheer een stuk vlotter. Syndesk innoveert permanent waardoor nieuwe technologieën geïmpliceerd worden in het pakket. Jan Louis laat syndici bovendien meedenken bij het uitbreiden van het pakket. Dit verbetert het gebruiksgemak aanzienlijk.”

Alain Labyt Het Syndichuis
Lees het volledige verhaal

“De communicatie met de helpdesk verloopt echt wel heel vlot. Syndesk is een erg gebruiksvriendelijk programma, voor mij als niet-computervriendelijk persoon. Eerlijk gezegd was ik in het begin moeilijk te overtuigen omdat ik dacht aan de uren die ik zou moeten besteden aan het leren werken met een programma, maar dit was een onterechte vrees.”

“Elke syndicussoftware claimt het ganse beheer van A tot Z. Het is pas als je doorvraagt op de typische situaties dat het betere pakket bovendrijft. En dat voelden wij meteen bij Syndesk; splitsing van kavels bij verkoop, creatie van nieuwe kavels door samenvoeging van kavels met bestemmingsverandering, herverdeling van kapitalen, een duidelijke afrekening … zijn verschillen die de sterkte van Syndesk onthullen.”

Florence Job zaakvoerder Imanex NV
Lees het volledige verhaal
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de syndicuswereld, lees de meest actuele persberichten én ontdek de nieuwe functies van Syndesk!