Waarom Syndesk

Meer gebouwen in minder tijd

De belofte die Syndesk waarmaakt als totaalpakket voor de syndicus van vandaag? Meer gebouwen beheren in minder tijd. Hoe? Dat ontdekt u hier.

Win tijd en werk efficiënter

Meer gebouwen in minder tijd? Een belofte die Syndesk waarmaakt als totaalpakket voor de syndicus van vandaag. Met onze software als centraal platform zijn al uw gegevens overzichtelijk beschikbaar en gemakkelijk terug te vinden. Laat Syndesk uw werk ondersteunen en investeer uw tijd in andere taken.

  • Totaalpakket
  • Tijdbesparend

Maximale inzet op automatisatie

Profiteer ervan om zoveel mogelijk standaardhandelingen in de achtergrond te laten uitvoeren. Waar nuttig zijn taken geautomatiseerd en dient u enkel na te kijken en te bevestigen.

  • Geautomatiseerde taken
  • Handelingen op de achtergrond

Beheer van A tot Z met details

Volledig beheer met aandacht voor alle typische uitzonderingen. Syndesk biedt handige functies en gebruiksgemak voor alle taken van A tot Z in uw dagelijks beheer. Waar nuttig zijn taken geautomatiseerd en dient u enkel na te kijken en te bevestigen. Of het nu gaat over dagelijkse administratie, boekhoudkundige handelingen, taakbeheer, heldere communicatie tot en met de voorbereiding van uw AV of het opmaken van afrekeningen.

 

  • Beheer van A tot Z
  • Heldere communicatie

Gebruiksgemak door 1 muisklik-acties

Vind uw weg in de software dankzij eenvoudige werkvensters en minimale kliks. Bovendien zorgt de vanzelfsprekende navigatie voor een uitstekende user experience, waardoor u snel en efficiënt werkt.

  • Eenvoudige werkvensters
  • Vanzelfsprekende navigatie
Referenties

Ontdek waarom syndici vertrouwen op Syndesk

“De communicatie met de helpdesk verloopt echt wel heel vlot. Syndesk is een erg gebruiksvriendelijk programma, voor mij als niet-computervriendelijk persoon. Eerlijk gezegd was ik in het begin moeilijk te overtuigen omdat ik dacht aan de uren die ik zou moeten besteden aan het leren werken met een programma, maar dit was een onterechte vrees.”

“Elke syndicussoftware claimt het ganse beheer van A tot Z. Het is pas als je doorvraagt op de typische situaties dat het betere pakket bovendrijft. En dat voelden wij meteen bij Syndesk; splitsing van kavels bij verkoop, creatie van nieuwe kavels door samenvoeging van kavels met bestemmingsverandering, herverdeling van kapitalen, een duidelijke afrekening … zijn verschillen die de sterkte van Syndesk onthullen.”

Florence Job zaakvoerder Imanex NV
Lees het volledige verhaal
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Blijf op de hoogte van onze software-ontwikkelingen, lees actuele updates en ontdek welke voordelen Syndesk creëert.