Zeron
Nieuws

Voorwoord van onze nieuwbakken CEO …

22/09/2022 - 2 min read

"Als ik kijk naar de sector van het beheer van mede-eigendom en rentmeesterschap, merk ik op dat hier nog heel wat mogelijkheden liggen. Ook vanuit de behoeftekant blijkt dat syndici en (mede-)eigenaars zelf vragende partij zijn." Aan het woord is de nieuwbakken CEO van Zeron. Lees zijn voorwoord.

Als ik kijk naar mijn – inmiddels volwassen – dochters die niet zonder hun smartphone kunnen en ook uit eigen ervaring met inmiddels >25 jaar aan professionele activiteiten in innovatie en digitalisatie, trap ik een open deur in. Digitalisatie is niet meer weg te denken in elke sector. Omdat digitalisatie daadwerkelijk voordelen brengt zoals transparante communicatie tussen stakeholders, efficiëntie (automatisatie van taken), bereikbaarheid en het geven van inzichten op basis van informatie.

 

Als ik kijk naar de sector van het beheer van mede-eigendom en rentmeesterschap, merk ik op dat hier nog heel wat mogelijkheden liggen. Het gebruik van smartphone, elektronische communicatiemiddelen en digitale integratie met alle stakeholders in het proces is nog steeds vernieuwend te noemen.

 

Ook vanuit de behoeftekant blijkt dat syndici en (mede-)eigenaars zelf ook vragende partij zijn. Meer bepaald de communicatie, de transparantie én het gevoel ontzorgd te worden zijn basisvragen waarvan wij geloven dat onze tools – zoals het recentelijk gelanceerde Dobby – kunnen helpen. De signalen die we van veel nieuwe gebruikers ontvangen zijn inmiddels zelfs enthousiast te noemen en dit is nog maar het begin…

Bart Van Renterghem

Als ik kijk naar de sector van het beheer van mede-eigendom en rentmeesterschap, merk ik op dat hier nog heel wat mogelijkheden liggen. Ook vanuit de behoeftekant blijkt dat syndici en (mede-)eigenaars zelf vragende partij zijn.

Bart Van Renterghem CEO Zeron

Deze insteek ligt dan ook aan de basis van Zeron als jouw nieuwe softwareleverancier. We hebben hierin de beste en meest gebruikte softwarepakketten in de sector bij elkaar gebracht. Dit om in te zetten op echte waardecreatie van onze producten mede gedreven door jullie input. Zo start er in het najaar een oefening met een aantal diepte-interviews en een marktbrede enquête. Hiermee peilen we naar de gewenste functionaliteiten in onze tooling, die we op termijn ook technologisch in een nieuw “Dobby-like” jasje gaan steken.

 

Dobby is al een grote stap vooruit. Maar vanuit onze ambitie om de beste software van de markt te zijn, kunnen we ons niet permitteren om stil te staan. We investeren dan ook volop verder, eveneens in de verdieping van het financieel, administratief en technisch beheer.

 

Onze reden van bestaan zijn jullie als gebruikers. Aan ons om te tonen dat we een meerwaarde zijn in het uitoefenen van jullie beroep. Dat is onze dagelijkse betrachting vanaf heden.

 

Professionele groeten

Bart Van Renterghem
CEO Zeron

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Blijf op de hoogte van onze software-ontwikkelingen, lees actuele updates en ontdek welke voordelen Syndesk creëert.