Gebouwen beheren met Rentdesk
Nieuws

Eenvoudig gebouwen beheren met Rentdesk

26/08/2019 - 2 min read

Netropolix helpt rentmeesters alles onder controle te houden met het nieuwe softwarepakket Rentdesk.

Steeds alles onder controle

Met die belofte lanceert het Geelse IT-bedrijf Netropolix het softwarepakket Rentdesk. Het is bedoeld om rentmeesters te helpen bij hun taak om gebouwen te beheren in opdracht van de eigenaars. Het computerprogramma Rentdesk biedt hen op elk moment een overzicht over zaken als: 

  • Welke huren zijn er al betaald en welke nog niet? 
  • Welke gebouwen of eenheden zijn niet verhuurd? 
  • Waar moeten er reparatie- of onderhoudswerken gebeuren? 

 

Bovendien geeft Rentdesk aan wat prioritair is om aan te pakken. Dat kunnen prioriteiten zijn op het vlak van rentabiliteit, herstellingen of op andere vlakken.   

Twee jaar geleden lanceerde Netropolix een pilootversie van het product. In die periode verzamelde en verwerkte ze feedback uit heel Vlaanderen van rentmeesters die het pakket gebruikten. Er werd geluisterd naar zowel particulieren als immobiliënkantoren die als rentmeester optreden. 

Meer weten over Rentdesk?

Ontdek alle voordelen van het pakket voor rentmeesters.

 

Bekijk de website

250 rentmeesters is het doel

Netropolix is nu al een van de marktleiders in Vlaanderen met Syndeskeen softwarepakket voor syndici. Syndici zijn mensen die de gemeenschappelijke gedeeltes van gebouwen beheren. “Met Rentdesk hopen we marktleider te worden in het segment voor rentmeesters”, zegt Koen Vanlommel, afgevaardigd bestuurder van Netropolix. “We mikken op een verkoop aan 250 rentmeesters over de komende 2 jaar.” 

 

Met deze lancering bezorgt Netropolix zichzelf en zijn klanten een leuk verjaardagscadeau. Het bedrijf bestaat dit jaar namelijk 20 jaar. 

  Bron: Made in Kempen

Meer weten over Rentdesk?
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Blijf op de hoogte van onze software-ontwikkelingen, lees actuele updates en ontdek welke voordelen Syndesk creëert.