voor wie vastgoed verhuurt
Blog

Rentdesk: onmisbaar voor wie vastgoed verhuurt

04/10/2019 - 2 min read

Wie vastgoed verhuurt weet dat wetgeving en de bijbehorende aandachtspunten complexer worden. Voorkom dat de feiten achternaloopt als vastgoedbeheerder of rentmeester. Hoe? Dankzij de Rentdesk-software ! Het geeft u gemoedsrust en bespaart tijd. Hoog tijd dus om even kennis te maken.

Volledig vastgoedbeheer

Aandachtspunten genoeg als u vastgoed verhuurt. Rentdesk bundelt ze allemaal en loodst u door alle te ondernemen stappen. Hieronder vindt u een overzicht van wat deze intuïtieve software doet voor u:

  1. Automatische indexatie: krijg jaarlijks de correcte berekening van de nieuwe huurprijzen.
  2. Eenvoudig dossierbeheer: vind alle contracten, attesten en documenten op één plek.
  3. Achterstalbeheer: krijg een overzicht van de nog verschuldigde huur en spoor huurders aan om te betalen.
  4. Technisch beheer en taakopvolging: controleer de taken en deadlines van teamleden en externe dienstverleners.
  5. Aflopende huurcontracten en leegstand: krijg ruim op tijd een signaal wanneer het tijd is om een pand weer in de markt te zetten.
  6. Communicatie met huurders en eigenaars: verstuur sms-berichten, e-mails en brieven in een vingerknip.
  7. Digitale verrichtingen: Verwerk alle bankverrichtingen op een digitale manier, koppel huurontvangsten en bereid betalingen voor.
  8. Inzicht in rendement: breng kosten en opbrengsten in evenwicht op basis van heldere rapporten.

 

EENVOUDIG IN GEBRUIK

Als vastgoedbeheerder wilt u snel en correct uw werk doen. De eenvoudige dashboards van Rentdesk helpen u daarbij. Hoe? Voor elk aandachtspunt staat er een tegel op de dashboards. Deze hebben een kleur: rood, oranje of groen. Zo weet u in een oogopslag of u actie moet ondernemen en hoe dringend die actie is.

Rentdesk loodst u met een minimumaantal muisklikken door alle stappen om uw huurdossiers te beheren. Contracten online registreren via MyRent van de FOD Financiën? Check! Gegevens eenvoudig exporteren naar uw boekhoudpakket? Check! Heldere rentabiliteitsrapporten trekken? Check!

Rentdesk is software in de cloud. De voordelen voor u? U werkt waar en wanneer u wilt. Uw gegevens en back-ups worden veilig bewaard. Als u vragen heeft, grijpt de support van Rentdesk supersnel in.

 

ZACHTE PRIJS

U gebruikt Rentdesk om kleine en grote vastgoedportefeuilles te beheren. Dankzij de zachte prijs groeit het softwarepakket met u mee. Na de eenmalige instapkosten van 700 euro betaalt u maandelijks tussen de 1,1 en 2,6 euro per huurcontract dat u beheert. De exacte prijs hangt af van uw volume.

 

GRATIS DEMO

Rentdesk is speciaal voor de Vlaamse verhuurmarkt ontwikkeld. Huizen, appartementen, studio’s, koten of handelspanden? Als u het kunt verhuren, beheert u het met Rentdesk. Vraag vandaag uw demo aan en probeer Rentdesk gratis uit.

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Blijf op de hoogte van onze software-ontwikkelingen, lees actuele updates en ontdek welke voordelen Syndesk creëert.